Brandwerende afdichtingen

Verhoog de brandveiligheid in uw pand met brandwerende afdichtingen. Door de open kieren en ruimtes in plafonds en vloeren en langs kozijnen af te dichten zorgt u ervoor dat een mogelijke brand zich niet gemakkelijk verspreid in het bedrijfspand. De brand blijft gecompartimenteerd en kan makkelijker beheerst worden. HD Kit & Tegelwerk is gespecialiseerd in het aanbrengen van deze brandwerende afdichtingen. 

  • Hoogwaardige afdichtingen volgens Europese brandveiligheidsnormen
  • Verhoog de brandveiligheid in uw bedrijf

Producten

Voor brandwerende scheidingswanden is het van belang dat ook de voegen voldoende brandwerend zijn. Door deze dicht te kitten met brandwerend kit zorgt u ervoor dat de volledige constructie brandwerend is.

HD Kit & Tegelwerk gebruikt in deze toepassing Seal-it 220 SILICON-FR, een hoogwaardige brandwerende afdichtingskit op oximbasis. Gecertificeerde afdichtingskit voor voegen in gebouwen, woningen en openbare ruimten, welke deel uitmaken van brandwerende / brandvertragende constructies / systemen, waaraan hoge brandveiligheidseisen zijn gesteld Deze hardt uit tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.